Seritë TD – Muri inverter diellor jashtë rrjetit i montuar me wifi

Inverter diellor me frekuencë të ulët


This is a multi-function off grid solar inverter/charger, with built-in MPPT solar charge controller and battery charger offering uninterruptible power supply for home use. Koha e modalitetit DC / AC dhe pranimi i llojit të ndryshëm të baterisë plotësojnë kërkesa të ndryshme. Ekrani me prekje i nivelit të lartë ofron cilësim të butonit me konfigurim të përdoruesit dhe lehtësisht të arritshëm si lloji i baterisë, rryma e karikimit të baterisë, Prioriteti i energjisë diellore/shërbyese dhe gamë e gjerë e tensionit të hyrjes AC bazuar në aplikacione të ndryshme.


Karakteristikat:

Prodhimi i pastër i valës sinus

Vendosje inteligjente LCD( mënyra e punës, rryma e karikimit, tensioni i ngarkimit me shumicë, floating voltage etc.

Kontrollues i karikimit diellor i integruar MPPT 40A – 60A

Efikasiteti i MPPT deri në 99%

Transformator toroidal me funksion AVR.

Konsumi i ulët i energjisë, efikasitet i lartë i konvertimit

Funksioni i fillimit të ftohtë

LVD , HVD , tensioni i karikimit dhe fikja e vendosjes së tensionit

Ekran LCD i zgjuar me prekje

Monitorimi në distancë WIFI(opsionale)

E përputhshme me gjeneratorin

SPD (kundër rrufesë) Funksioni (opsionale)

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Lidhja e sistemit diellor

TD series Low frequency solar inverter is a multi-function off grid solar inverter/charger, with built-in MPPT solar charge controller and battery charger offering uninterruptible power supply for home use. Koha e modalitetit DC / AC dhe pranimi i llojit të ndryshëm të baterisë plotësojnë kërkesa të ndryshme. Ekrani me prekje i nivelit të lartë ofron cilësim të butonit me konfigurim të përdoruesit dhe lehtësisht të arritshëm si lloji i baterisë, rryma e karikimit të baterisë, Prioriteti i energjisë diellore/shërbyese dhe gamë e gjerë e tensionit të hyrjes AC bazuar në aplikacione të ndryshme.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Informacioni i ekranit LCD / Lec

1.Normal PV

2.AC normal

3.Invertori normal

4.Ekran LCD me prekje

5.Shtypni 3 sekonda në butonin ndizni / fikur inverter.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Figura Informacioni i Panelit Prapa

1.Ekran — Të dhëna të ndryshme, statusi i funksionimit, ndezur fikur;

2.Bateria Pozitive

3.Bateria Negativ

4.Tifoz inteligjent ftohës

5.Bateri dhe ndërprerës ajri PV

6.Foleja e daljes AC

7.Ndërprerësi i qarkut

8.Hyrja PV +

9.PV input –

10.Terminali i hyrjes AC

11.Terminali i daljes AC

 

  Specifikim

  Modeli TD 1KW TD 1.5KW TD 2KW TD 3KW TD 4KW TD 5KW TD 6KW
  Sistemi i paracaktuar i tensionit të baterisë 24V 24V / 48V 48V
  Dalja inverter
  Fuqi e vlerësuar 1000W 1500W 2000W 3000W 4000W 5000W 6000W
  Fuqia e sugerit(20 Znj) 3000W 4500W 6000W 9000W 12000W 15000W 18000W
  Forma e valës Vala e sinusit të pastër
  Rregullimi i tensionit AC( Modaliteti i baterisë) 220Vac-240Vac ose 110Vac-120Vac
  Efikasiteti i inverterit >85%(80% Ngarkesa rezistuese)
  Koha e transferimit <10Znj
  Mbrojtja mbi ngarkesën 110%~ 120% në vitet '30, >160% në 3s
  Karakteristikë e mbrojtjes Tension i lartë i baterisë, tension i ulët i baterisë, mbingarkesa, qark i shkurtër, mbi temperaturën, etj.
  BATERIA
  Tensioni i paracaktuar 24Vdc 24Vdc / 48Vdc 48Vdc
  Rryma e karikimit 50A në Maks
  Tensioni i ngarkesës lundruese 27VDC (24Në model) 54VDC ( 48Në model)
  Mbrojtja nga mbingarkesa 31VDC (24Në model) 60VDC (48në model)
  HYRJE AC
  Tensioni 110Vac: 75V ~ 138Vac; 220Vac: 170V ~ 275Vac
  Frekuenca 4565Hz
  KARKUESI DIELLOR MPPT & KARKUESI AC
  PV Array MPPT Voltage Range 24V: 33V-150Vdc; 48V: 65V - 150Vdc
  Default charging current: 30A 50A
  Hyrja maksimale PV: 24V: 750W; 48V: 1500W 24V: 1200W; 48V: 2400W
  Efikasiteti maksimal Deri në 99%
  Rryma maksimale e ngarkimit të AC 20A or 30A
  Rryma maksimale e ngarkimit 50A/80A
  SPECIFIKIMET MEKANIKE
  Përmasat e makinës (W * H * D)(mm) 490*200*350 520*200*400
  Pesha neto(kg) 12 16 21 24 28 30 32
  TJETER
  Ekran LCD + LED(Ekran me prekje)
  Metoda e ftohjes Ftohja e Tifozëve
  Zhurma e dëgjueshme 45DB MAX
  Lagështia 5% te 95% Lageshtia relative( Jo-kondensues)
  Temperatura e punës 0° C 60 ° C
  Temperatura e magazinimit -15° C 60 ° C
  Garanci standarde 1 viti

  *Specifikimet e produkteve supozohet të ndryshojnë pa njoftim të mëtejshëm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI