Seritë SR – Inverter hibrid jashtë rrjetit dhe në rrjet me Sensor CT

Inverter diellor hibrid në dhe jashtë rrjetit


Inverter diellor i Serisë SR është një inverter diellor hibrid inteligjent dhe jashtë rrjetit, duke kombinuar funksionet e inverterit, karikues diellor dhe karikues baterie për të ofruar mbështetje të pandërprerë të energjisë në madhësi portative. Me sensor CT dhe pajisje me dizajn të ri, Inverteri diellor SR mund të garantojë asnjë reagim të tejkaluar të fuqisë PV në rrjet ndaj kërkesave, dhe funksionimi pa funksionin e baterisë mund të kursejë më tej koston në konfigurimin e sistemit diellor për përdorim shtëpiak.


Karakteristikat:

 • Ekran me prekje
 • PV dhe energjia e shërbimeve e marrin ngarkesën në të njëjtën kohë(vendosjen e mundit)
 • Faktori i fuqisë dalëse PF=1.0
 • Aktiv & Jashtë rrjetit me ruajtje të energjisë.
 • Rekordi i gjeneruar i energjisë, rekord ngarkese, informacioni i historisë dhe regjistrimi i gabimeve.
 • Gjuha dhe përcaktimi i kohës.
 • Struktura me filtër pluhuri.
 • Cilësimi i kohës së karikimit AC dhe daljes AC.
 • Tensioni i karikimit dhe koha e rrymës së karikimit.
 • Pajisja e jashtme WI-FI është opsionale.
 • Funksionimi paralel me deri në 6 njësi të disponueshme vetëm për 3KW/4KW/5KW.
 • Lidhet me bateri opsionale.
 • Gama e gjerë e hyrjes PV.
 • Sensori CT i integruar që monitoron konsumin e energjisë dhe sigurohet që të mos ketë reagime të tepërta të energjisë PV në qytetin kryesor.

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Lidhja e sistemit diellor

Inverter diellor i Serisë SR është një inverter diellor hibrid inteligjent dhe jashtë rrjetit, duke kombinuar funksionet e inverterit, karikues diellor dhe karikues baterie për të ofruar mbështetje të pandërprerë të energjisë në madhësi portative. Me sensor CT dhe pajisje me dizajn të ri, Inverteri diellor SR mund të garantojë asnjë reagim të tejkaluar të fuqisë PV në rrjet ndaj kërkesave, dhe funksionimi pa funksionin e baterisë mund të kursejë më tej koston në konfigurimin e sistemit diellor për përdorim shtëpiak.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Informacioni i ekranit LCD

1.Informacioni i hyrjes AC

2.Statusi i funksionimit

3.Informacioni i daljes AC

4.Treguesi AC/INV

5.Treguesi i karikimit

6.Treguesi i defektit

7.Butoni Rreth

8.Butoni i historisë

9.Butoni i cilësimit

10.Butoni i diagramit

11.Informacion mbi baterinë

12.Informacioni i hyrjes PV

13.Statusi i ngarkimit

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Figura Informacioni i Panelit Prapa

1.Hyrja AC

2.1 Dalja AC

3.1 Hyrja PV

4.1 Çelësi ON/OFF

5.1 Hyrja DC

6.2 Terminali i lidhjes paralele

7.2 Terminali RS232/USB

8.2 Kontaktor i thatë

  Specifikim

  Modeli SR 3KW SR 4KW SR 5 KW
  ENERGJISË DIELLORE
  Fuqia maksimale e vargut PV 4500W 4500W 4500W
  Fuqia e vlerësuar e daljes 3000W 4000W 5000W
  Tensioni maksimal i qarkut të hapur të grupit PV 500VDC
  Gama MPPT @ Tensioni i funksionimit 120~ 450 VDC
  Numri i gjurmuesit MPPT 1
  OPERACIONI ME RRJETËR
  Tensioni nominal i daljes 220V-230-240VAC
  Gama e tensionit të daljes 184~ 264,5 VAC
  Rryma nominale e prodhimit 13A 17.4A 21.7A
  Faktori i fuqisë >0.99
  Efikasiteti maksimal i konvertimit(DC/AC) 96%
  JASHTË RRJETIT, OPERACIONI HIBRID
  DALJA E RRJETIT (AC)
  Gama e pranueshme e tensionit të hyrjes 90~280VAC ose 170V~280VAC
  Gama e frekuencës 50Hz/60 Hz(Ndjeshmëri automatike)
  Rryma maksimale e hyrjes AC 40A
  DALJA E MODIVE TË BATERISË (AC)
  Tensioni nominal i daljes 220/230/240VAC
  Forma e valës së daljes Vala e sinusit të pastër
  Efikasiteti (DC në AC) 93%
  BATERIA & KARKUESI
  Tensioni nominal DC 48VDC
  Rryma maksimale e ngarkesës diellore 80A
  Rryma maksimale e ngarkimit AC 60A
  Rryma maksimale e ngarkimit 80A
  E PËRGJITHSHME
  Funksioni paralel po
  Komunikimi USB ose RS232/Dry-Contact
  TJETER
  Lagështia 0% te 90% Lageshtia relative( Jo-kondensues)
  Temperatura e punës 0°C ~ 50 °C
  Temperatura e magazinimit -15° C 60 ° C
  Garanci standarde 1 viti

  *Specifikimet e produkteve supozohet të ndryshojnë pa njoftim të mëtejshëm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI