Panel diellor polikristalor silikoni 72CELL 310 ~ 330W

Panel diellor


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Efikasitet i shkëlqyer i modulit deri në 17%
Toleranca pozitive e fuqisë së 0-3% përmirësojnë performancën e sistemit
Rezistenca ndaj mjegullës së kripës dhe amoniakut, për mjedise bregdetare dhe ferma
Performancë e shkëlqyer në kushtet e dritës së dobët
Deri në 10% kosto më të ulëta logjistike për shkak të kapacitetit më të lartë të modulit për kontejner

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Karakteristikat

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-P 310W 310 3% 45.5 8.7 37.5 8.27
  SS-P 315W 315 3% 45.6 8.82 37.6 8.38
  SS-P 320W 320 3% 45.7 8.94 37.7 8.49
  SS-P 325W 325 3% 45.8 9.05 37.8 8.6
  SS-P 330W 330 3% 45.8 9.16 37.9 8.71
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  16 18 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.2 18.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.5 18.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.8 18.9 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17 19.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI