Panel Diellor Silik Polikristalor 60CELL 255W ~ 275W

Panel diellor


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Excellent module efficiency up to 17%
Positive power tolerance of 0-3% improve system performance
Salt mist and ammonia resistance, for seaside and farm environments
Excellent performance under weak light condition
Up to 10% lower logistic costs due to higher module capacity per container

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Karakteristikat

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-P 255W 310 3% 37.6 8.66 31 8.23
  SS-P 260W 315 3% 37.8 8.76 31.2 8.33
  SS-P 265W 320 3% 37.9 8.86 31.3 8.47
  SS-P 270W 325 3% 38 8.96 31.5 8.57
  SS-P 275W 330 3% 38.1 9.06 31.6 8.7
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  15.7 17.7 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16 18 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.3 18.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.6 18.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.9 18.9 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI