Panel Diellor Silik Polikristalor 54CELL 230 ~ 250W

Panel diellor


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Excellent module efficiency up to 17%
Positive power tolerance of 0-3% improve system performance
Salt mist and ammonia resistance, for seaside and farm environments
Excellent performance under weak light condition
Up to 10% lower logistic costs due to higher module capacity per container

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Karakteristikat

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-P 230W 230 3% 33.7 8.66 28 8.21
  SS-P 235W 235 3% 33.8 8.76 28.1 8.36
  SS-P 240W 240 3% 33.9 8.89 28.2 8.51
  SS-P 245W 245 3% 34 9.04 28.3 8.66
  SS-P 250W 250 3% 34.1 9.19 28.4 8.8
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  15.7 17.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16 18 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.3 18.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.7 18.7 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

   

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI