Panel Diellor Silik Polikristalor 48CELL 210 ~ 220W

Panel diellor


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Excellent module efficiency up to 17%
Positive power tolerance of 0-3% improve system performance
Salt mist and ammonia resistance, for seaside and farm environments
Excellent performance under weak light condition
Up to 10% lower logistic costs due to higher module capacity per container

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Karakteristikat

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-P 210W 210 3% 30.2 8.92 25 8.4
  SS-P 215W 215 3% 30.3 9.1 25.1 8.57
  SS-P 220W 220 3% 30.4 9.28 25.2 8.73
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  16 18 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.4 18.5 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.8 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI