Panel Diellor Silik Polikristalor 36CELL 100 ~ 160W

Panel diellor


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Excellent module efficiency up to 17%
Positive power tolerance of 0-3% improve system performance
Salt mist and ammonia resistance, for seaside and farm environments
Excellent performance under weak light condition
Up to 10% lower logistic costs due to higher module capacity per container

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Karakteristikat

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-P 100W 100 3% 22 6.06 18 5.56
  SS-P 105W 105 3% 22.2 6.26 18.2 5.77
  SS-P 110W 110 3% 22.4 6.45 18.4 5.98
  SS-P 150W 150 3% 22.5 8.56 18.5 8.11
  SS-P 155W 155 3% 22.7 8.75 18.6 8.33
  SS-P 160W 160 3% 22.9 8.94 18.8 8.51
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  14.8 17.4 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  15.6 18.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.3 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  15.1 17.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  15.6 17.8 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.1 18.4 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI