Seritë PG – Faza e ndarë Invertori diellor nga rrjeti

Inverter diellor faza e ndare


Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V, i cili kombinon funksionet e inverterit, Karikues PV dhe ngarkues AC. Kontrolluesi gjithëpërfshirës i ekranit LCD ofron funksionim të konfigurueshëm dhe lehtësisht të aksesueshëm, si rryma e karikimit të baterisë, Prioriteti AC/karikuesi diellor, dhe tension i përzgjedhshëm i hyrjes bazuar në aplikacione të ndryshme.


Karakteristikat:

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V,Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V, Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V 99%

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V.

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V, efikasitet i lartë i konvertimit

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V(opsionale)

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V (opsionale)

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Lidhja e sistemit diellor

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V”Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V” Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V, Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V, Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V, Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V

Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V(2Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V) Inverteri diellor i serisë PG është me dalje në fazë të ndarë 120V/240V. Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin “Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin” Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

110-120Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Informacioni i ekranit LCD

1.Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

2.Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

3.Treguesi i karikimit

4.Treguesi i defektit

5.Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

6.Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Figura Informacioni i Panelit Prapa

7. Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

8. Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

9.Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

101 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

11.1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

12.1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

13.1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

14.1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

15.1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

16.1 Hyrja AC

17.1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin

18.1 Hyrja PV

  Specifikim

  Modeli Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Sistemi i paracaktuar i tensionit të baterisë 48V 48V 48V
  Dalja inverter
  Fuqi e vlerësuar 4000W 5000W 6000W
  Fuqia e sugerit(20 Znj) 12000W 15000W 18000W
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 2Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 2Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 3Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Forma e valës Vala e sinusit të pastër
  Rregullimi i tensionit AC( Modaliteti i baterisë) 100Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Efikasiteti i inverterit >85%
  Frekuenca e daljes 50Hz/60 Hz +/-0.3 Hz
  Mbrojtja mbi ngarkesën 110%~ 120% në vitet '30, >160% në 3s
  Karakteristikë e mbrojtjes Tension i lartë i baterisë, tension i ulët i baterisë, mbingarkesa, qark i shkurtër, mbi temperaturën, etj.
  HYRJE AC
  Tensioni 220V-230-240VAC( 2 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin + 1 Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin)
  Frekuenca 50Hz/60 Hz(Ndjeshmëri automatike)
  KARKUESI DIELLOR MPPT & KARKUESI AC
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 80A 80A 80A
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 5000W 5000W 5000W
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 60Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 60Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 60Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  150VDC 150VDC 150VDC
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin:60V; Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin: 62V; Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin: Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Rryma maksimale e ngarkimit AC 40A 50A 60A
  Rryma maksimale e ngarkimit
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  120A 130A 140A
  SPECIFIKIMET MEKANIKE
  Përmasat e makinës (W * H * D)(mm) 540*360*225mm 540*360*225mm 540*360*225mm
  Pesha neto(kg) 38 41 44
  TJETER
  Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin 10Znj 10Znj 10Znj
  Ndërfaqja e komunikimit Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Zhurma e dëgjueshme 45DB MAX 45DB MAX 45DB MAX
  Lagështia 5% te 95% Lageshtia relative( Jo-kondensues)
  Temperatura e punës 0Çdo inverter i pastër i valëve sinus dhe i ngjashëm me tjetrin
  Temperatura e magazinimit -15° C 60 ° C
  Garanci standarde 2 viti

  *Specifikimet e produkteve supozohet të ndryshojnë pa njoftim të mëtejshëm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI