Seritë PB – Dizajni më i ri që punon pa bateri

Inverter diellor me frekuencë të lartë


Inverter diellor jashtë rrjetit të serisë PB është i integruar me një solar MPPT

kontrollues i ngarkimit, një inverter me valë të pastër sinus me frekuencë të lartë dhe një funksion UPS

modul në një makinë. Ky inverter mund të punojë me ose pa bateri.

PB 5KW mund të lidhet paralelisht për të rritur kapacitetin e daljes.

Me aksesor monitorimi wifi, i gjithë statusi i sistemit mund të monitorohet

kurdoherë kudo.


Karakteristikat:

Prioriteti i hyrjes AC/solare i konfigurueshëm nëpërmjet cilësimit LCD

E përputhshme me tensionin e rrjetit ose fuqinë e gjeneratorit

Monitorimi në distancë WIFI/GPRS (opsionale)

Parametri i karikimit i konfigurueshëm, të përshtatshme për të gjitha llojet e baterive të rikarikueshme

Funksionimi paralel me deri në 6 njësi (opsionale)

Mund të punojë me bateri ose pa bateri

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Lidhja e sistemit diellor

Inverter diellor jashtë rrjetit të serisë PB është i integruar me një kontrollues të ngarkimit diellor MPPT, një inverter me valë të pastër sinus me frekuencë të lartë dhe një funksion UPS

modul në një makinë. Ky inverter mund të punojë me ose pa bateri. PB 5KW mund të lidhet paralelisht për të rritur kapacitetin e daljes.

Me aksesor monitorimi wifi, i gjithë statusi i sistemit mund të monitorohet në çdo kohë dhe kudo.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Paneli i pasmë i figurës

  Specifikim

  Modeli PB 5 KW
  Fuqi e vlerësuar 5000VA / 5000 W
  HYRJE
  Tensioni 200V / 220 V / 230 V / 240 VAC
  Gama e tensionit të zgjedhur 170~ 280 VAC)(Për Kompjuterët Personal); 90~ 280 VAC(Për Pajisjet shtëpiake)
  Gama e frekuencës 50Hz/60 Hz
  200V / 220 V / 230 V / 240 VAC ± 5%
  Fuqia e rritjes 10000do
  Efikasiteti maksimal 93%
  Koha e transferimit 10Znj(Për Kompjuterët Personal); 20Znj(Për Pajisjet shtëpiake)
  Forma e valës Vala e sinusit të pastër
  BATERIA
  Tensioni i baterisë 48VDC
  Tensioni i ngarkesës lundruese 54VDC
  Mbrojtja nga mbingarkesa 58.4VDC
  KARKUESI DIELLOR & KARKUESI AC
  Maks. Tensioni i qarkut të hapur të grupit PV 500V
  Maks. Fuqia e vargut PV 4500W
  Gama e MPPT e tensionit operativ 120~ 450 Vdc
  Maks. Rryma e ngarkimit diellor 80A
  Maks. Rryma e ngarkimit AC 60A
  Maks. Rryma e ngarkimit 140A
  FIZIKE
  Ndërfaqja e komunikimit USB/CAN/RS485
  MJEDISI
  Lagështia 5% te 95% Lageshtia relative(Jo - duke kondensuar)
  Temperatura e punës -10°C~50°C
  Magazinimi -15°C~60°C

  *Specifikimet e produkteve supozohet të ndryshojnë pa njoftim të mëtejshëm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI