Panel Diellor Silo Mono-Kristalor 60CELL 270 ~ 290W

solar panel


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Qelizat diellore mono me efikasitet të lartë të prodhuara
Shpërndarja më e fortë e performancës së produktit dhe klasifikimi aktual zvogëlon humbjen e mospërputhjes së energjisë në funksionimin e sistemit
Toleranca pozitive ofendon
Koeficienti i mirë i temperaturës mundëson prodhim më të lartë në rajonet me temperaturë të lartë
Performancë e shkëlqyer në kushte të ndriçimit të ulët

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Karakteristikat

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-M 270W 270 3% 38 8.96 31.5 8.57
  SS-M 275W 275 3% 38.1 9.06 31.6 8.7
  SS-M 280W 280 3% 38.2 9.16 31.7 8.83
  SS-M 285W 285 3% 38.3 9.26 31.8 8.96
  SS-M 290W 290 3% 38.4 9.36 32 9.06
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  16.6 18.8 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.9 19.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.2 19.5 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.5 19.8 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.8 20.1 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

   

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI