Panel Diellor Silo Mono-Kristalor 54CELL 230 ~ 250W

Panel diellor


Garanci kryesore në industrinë e PV. 25 vit garanci e transferueshme e prodhimit të energjisë: 10 vjet / 90%, 25 vjet / 80%; Garanci lineare e performancës nga Simple Solarix; 12 garanci materiale dhe punim vit.


Karakteristikat:

Qelizat diellore mono me efikasitet të lartë të prodhuara
Shpërndarja më e fortë e performancës së produktit dhe klasifikimi aktual zvogëlon humbjen e mospërputhjes së energjisë në funksionimin e sistemit
Toleranca pozitive ofendon
Koeficienti i mirë i temperaturës mundëson prodhim më të lartë në rajonet me temperaturë të lartë
Performancë e shkëlqyer në kushte të ndriçimit të ulët

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Karakteristikat

 

  Lloji i Modulit Fuqia(W) Toleranca(%) Tensioni i Qarkut të Hapur (V) Rrjedha e Qarkut të Shkurtër (A) Tensioni Maksimal i Fuqisë (V) Fuqia maksimale aktuale (A)
  SS-M 240W 240 3% 33.9 8.89 28.2 8.51
  SS-M 245W 245 3% 34 9.04 28.3 8.66
  SS-M 250W 250 3% 34.1 9.19 28.4 8.8
  SS-M 255W 255 3% 34.2 9.34 28.5 8.95
  SS-M 260W 260 3% 34.3 9.49 28.6 9.09
  Efikasiteti i modulit(%) Efikasiteti i qelizave diellore(%) Vlerësimi i Siguresave të Serive (A) Kutia e Terminalit Tensioni maksimal i sistemit(V) Temperatura e punës(° C
  16.3 18.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.7 18.7 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.4 19.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.7 19.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

   

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI