Seritë LV – Inverter hibrid on / off rrjeti diellor me garanci të gjatë

Inverter diellor me frekuencë të lartë


 • Mbështet funksionimin në rrjet dhe jashtë rrjetit.
 • Mbështet funksionimin e mikro-rrjetit, punë e pajtueshme me Generator.
 • Me Max 10 Funksioni paralel i PCS.
 • Mbështet daljen e tensionit AC: 120V/220 V
 • Funksioni i integruar i fuqisë rezervë
 • Monitorim falas në distancë & mirëmbajtjen
 • Instalim i jashtëm dhe i brendshëm (IP 65)
 • Krijuesi i funksioneve paralele fuqia rezervë më e madhe
 • Mbështetje e kompozimit trefazor
 • Lehtë për t'u instaluar dhe miqësore për përdoruesit
 • Nuk ka dizajn tifoz
 • 5vite garanci

Karakteristikat:

Karakteristikat

Të dhënat teknike

informacione kërkesë

Lidhja e sistemit diellor

Inverter diellor i serisë LV është një inverter diellor hibrid i nivelit të lartë në dhe jashtë rrjetit, i cili kombinon funksionet e inverterit, Karikues PV dhe ngarkues AC. Kontrolluesi gjithëpërfshirës i ekranit LCD ofron funksionim të konfigurueshëm dhe lehtësisht të aksesueshëm, si rryma e karikimit të baterisë, Prioriteti AC/karikuesi diellor, dhe tension i përzgjedhshëm i hyrjes bazuar në aplikacione të ndryshme.

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Vetëkonsumimi

Në modalitetin e vetëpërdorimit, energjia e gjeneruar nga PV do të përdoret kryesisht nga ngarkesat lokale, dhe pjesa tjetër do të ruhet në bateri, fuqia e tepërt do të kthehet përsëri në rrjet. Ky është modaliteti i parazgjedhur i cili do të rrisë shkallën e vetë-konsumit dhe do të ulë ndjeshëm faturën e energjisë.

Force Time Na

Në modalitetin e vetëpërdorimit, energjia e gjeneruar nga PV do të përdoret kryesisht nga ngarkesat lokale, dhe pjesa tjetër do të ruhet në bateri, i tepërt
energjia do të kthehet në rrjet. Ky është modaliteti i parazgjedhur i cili do të rrisë shkallën e vetë-konsumit dhe do të ulë ndjeshëm faturën e energjisë

Force Time Na

Ky modalitet i përshtatet situatave ku diferenca e çmimit të energjisë është e madhe. Përdoruesi mund të vendosë kohën dhe prioritetin e karikimit dhe shkarkimit
të përdorimit të energjisë nën modalitetin Force Tim-e Use. Përdoruesi mund të zgjedhë gjithashtu nëse do të karikojë baterinë duke përdorur energjinë e rrjetit nëse e lejojnë rregulloret.

Eksporti zero

Nëse ka rregullore për të kufizuar fuqinë e eksportit të një sistemi PV në rrjet, ju mund të zgjidhni këtë mënyrë për të kufizuar shkallën e eksportit të sistemit tuaj
prodhimi i tem në rrjet.

Modaliteti i punës jashtë rrjetit

Nëse aktivizohet funksioni UPS, pasi rrjeti mbrohet aksidentalisht, modaliteti UPS do të aktivizohet automatikisht dhe pa probleme në ensu-
ngarkesat tuaja të rëndësishme vazhdojnë të punojnë pa asnjë errësim. Për shkak të funksionit të projektuar posaçërisht, ai mund të mbështesë funksionimin e sistemit
si një sistem energjie rezervë ose sistem jashtë rrjetit. Modaliteti i punës jashtë rrjetit mund të funksionojë gjithashtu kur ka vetëm PV.

Punoni pa bateri

Një zgjidhje interesante e bazuar në inverterin diellor hibrid HGS për instalime të reja diellore, pa bateri, por lini ndërfaqe të plota gati për energji
rinovimi i magazinimit, përdoruesi mund të rindërtojë sistemin diellor në rrjet në sistemin e baterisë diellore thjesht duke shtuar një bateri të ruajtjes së energjisë
dhe futja në ndërfaqet e rezervuara. Tani ju keni një ide të re të re kur instaloni solar.

 

  Specifikim

  Modeli Modeli LV 3.6K LV 4K LV 4,6K / 5K
  Sistemi i paracaktuar i tensionit të baterisë 48V 48V 48V 48V
  Input diellor
  Fuqia hyrëse maksimale DC 6600W 6600W 7000W 8000W
  Tensioni nominal i hyrjes DC 360Vdc 360Vdc 360Vdc 360Vdc
  Gama e tensionit të hyrjes DC 100 - 550Vdc 100 - 550Vdc 100 - 550Vdc 100 - 550Vdc
  Gama e tensionit MPPT me ngarkesë të plotë 235 - 500Vdc 245 - 500Vdc 245 - 500Vdc 245 - 500Vdc
  Tensioni i fillimit 140Vdc 140Vdc 140Vdc 140Vdc
  Numri MPPT 2 2 2 2
  Rryma e hyrjes Max.DC 12.5A/12.5A 12.5A/12.5A 12.5A/12.5A 12.5A/12.5A
  Hyrja/Dalja e baterisë
  Lloji i pajtueshëm i baterisë Litium-jon / Plumb-Acidi Litium-jon / Plumb-Acidi Litium-jon / Plumb-Acidi Litium-jon / Plumb-Acidi
  Tensioni nominal i baterisë 48Vdc
  Gama e tensionit të baterisë 40~ 60 Vdc 40~ 60 Vdc 40~ 60 Vdc 40~ 60 Vdc
  Maks. Rryma e ngarkimit/Shkarkimit 66A / 66A 66A / 66A 66A / 66A 66A / 66A
  Maks. Fuqia e ngarkimit/shkarkimit 3600W / 3600 W 3600W / 3600 W 3600W / 3600 W 3600W / 3600 W
  Kurba e karikimit 3 fazat 3 fazat 3 fazat 3 fazat
  Maks. Tensioni i ngarkimit 59V 59V 59V 59V
  Kapaciteti i baterisë 2-20KWH 2-20KWH 2-20KWH 2-20KWH
  Hyrja/Dalja e AC
  Fuqia nominale e daljes AC 3000W 3600W 5000W 5000W
  Maks. Fuqia hyrëse e ngarkimit AC 3000do 3600W 4000do 4600VA / 5000 VA
  Maks. Dalja AC Rryma 15A 20A 25A 25A
  Tensioni i parazgjedhur AC 230Vac 230Vac 230Vac 230Vac
  Gama e tensionit AC 180 ~ 270 vac 180 ~ 270 vac 180 ~ 270 vac 180 ~ 270 vac
  Frekuenca nominale AC 50Hz/60 Hz 50Hz/60 Hz 50Hz/60 Hz 60Hz
  Gama e frekuencës AC 45~55Hz/55~65Hz 45~55Hz/55~65Hz 45~55Hz/55~65Hz 45~55Hz/55~65Hz
  Faktori i fuqisë E rregullueshme 0.8 tepër i emocionuar për të 0.8 nënngacmuar
  Dalja e UPS-së - me Bateri
  UPS Max. Fuqia dalëse pa solare 3600W 3600W 3600W 3600W
  UPS Max. Fuqia dalëse me diell 5000W 5000W 5000W 5000W
  Tensioni nominal i daljes së UPS 230Vac 230Vac 230Vac 230Vac
  Frekuenca nominale e daljes së UPS 50Hz/60 Hz 50Hz/60 Hz 50Hz/60 Hz 50Hz/60 Hz
  Rryma nominale e daljes së UPS 13A 13A 13A 13A
  Fuqia maksimale 4500W 30S 4500W 30S 4500W 30S 4500W 30S
  THDV <5% <5% <5% <5%
  Koha e ndërrimit <0.01s <0.01s <0.01s <0.01s
  Efikasiteti
  Euro Efikasiteti 96.50% 96.50% 96.50% 96.50%
  Maks. Efikasiteti 97.50% 97.50% 97.50% 97.50%
  Efikasiteti i ngarkimit/shkarkimit të baterisë 96%/94.5% 96%/94.5% 96%/94.5% 96%/94.5%
  Mbrojtja
  Mbrojtja nga polariteti i kundërt po po po po
  Mbrojtje mbi rrymë/tension po po po po
  Mbrojtje kundër ishullit po po po po
  AC Mbrojtje nga qarku i shkurtër po po po po
  Mbrojtja e rrymës nga rrjedhjet po po po po
  Monitorimi i defekteve në tokë po po po po
  Monitorimi i rrjetit po po po po
  Shkalla e mbrojtjes së hyrjes IP65/NEMA4X IP65/NEMA4X IP65/NEMA4X IP65/NEMA4X
  Ndërprerës DC po po po po
  Zbulimi i harkut Kuti e jashtme Kuti e jashtme Kuti e jashtme Kuti e jashtme
  Të dhënat e përgjithshme
  Dimensioni(W * H * D) 455*476(565)*181 455*476(565)*181 455*476(565)*181 455*476(565)*181
  Pesha 20kg 20kg 20kg 20kg
  Teknologjia Pa transformator(diellore), HF (Bateria) Pa transformator(diellore), HF (Bateria) Pa transformator(diellore), HF (Bateria) Pa transformator(diellore), HF (Bateria)
  Koncepti i ftohjes Konvertimi natyror Konvertimi natyror Konvertimi natyror Konvertimi natyror
  Në lidhje me lagështinë 0-100% 0-100% 0-100% 0-100%
  Gama e temperaturës së funksionimit -25° C 60 ° C -25° C 60 ° C -25° C 60 ° C -25° C 60 ° C
  Lartësia mbidetare <2000m <2000m <2000m <2000m
  Emetimi i zhurmës <25dB <25dB <25dB <25dB
  Konsumi i gatishmërisë <5W <5W <5W <5W
  Ekran & Ndërfaqet e komunikimit LCD,RS485, WI-FI, Ethernet LCD,RS485, WI-FI, Ethernet LCD,RS485, WI-FI, Ethernet LCD,RS485, WI-FI, Ethernet
  Garanci standarde 5 po garanci 5 po garanci 5 po garanci 5 po garanci

  *Specifikimet e produkteve supozohet të ndryshojnë pa njoftim të mëtejshëm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI