FURNIZUES I SISTEMIT UPS & DIELLOR PV

Furnizimi me energji UPS, sistemi diellor pv, prodhuesi dhe furnizuesi i baterive

Inverter diellor

inverter diellor jashtë rrjetit, inverter i lidhjes se rrjetit, inverter hibrid në dhe jashtë rrjetit, Ofrohet zgjidhje për sistemin PV.

PANEL DIELLOR

Paneli diellor mono, Paneli diellor polifonik dhe produktet diellore të vlerësuara.

BANKA E BATERIS

Bateri e Acidit të Plumbit të vulosur, OPZV, Zgjidhja e baterive litium dhe OPZS

FOSHAN SIMPLE SOLARIX TEKNOLOGJIA

Ulni nxehtësinë e shtëpisë tuaj, mbajini dritaret të mbyllura.. Fikni dritat dhe pajisjet kur nuk po i përdorni, përdorni llamba të kursimit të energjisë. Rreth nesh

TA NDRYSHOJMË BOTËN BASHKË, BASHKOHU NE TANI

Enquiry TANI