Si të zgjidhni një inverter

Ka shumë kushte për zgjedhjen e kapacitetit të transformatorit furnizimi me energji inverter.

(1) mund të zgjidhet sipas kapacitetit ekonomik: kur humbja e hekurit e transformatorit është raporti i ngarkesës 0.5-0.6 është e barabartë me humbjen e bakrit, efikasiteti është më i larti, kapaciteti i transformatorit në këtë kohë mund të quhet kapaciteti ekonomik, dhe transformatori mund të zgjidhet në përputhje me kapacitetin ekonomik.

(2) zgjedhja e kapacitetit të transformatorit kur ngarkesa është motorike: nëse ngarkesa është motor asinkron, duhet të merren parasysh efikasiteti dhe faktori i fuqisë së motorit, dhe fuqia e shënuar në pllakën e emrit të motorit është fuqia aktive e daljes së motorit. Në përgjithësi, kapaciteti i transformatorit mund të zgjidhet me dyfish (në modelin me frekuencë të lartë) ose 1.5 koha (në modelin me frekuencë të ulët) shuma e fuqisë së pllakës motorike asinkron.


Koha e postimit: 2019-12-12
Enquiry TANI