Pse na zgjodhet ne?

Ne jemi Kina kryesuese & sistemi diellor Prodhuesi, 11 vite përvojë në prodhimin dhe marketingun e ups & produkte diellore.
100% Inspektimi QC Para dërgesës.
Cilesia me e mire & Shërbimi më i mirë me çmim konkurrues.
Shërbim i mirë pas shitjes: 2 vite garanci dhe nëse është e mundur ne ofrojmë instalimin dhe riparimin në vend
Të gjitha produktet tona kanë certifikatën CE, Autentifikimi ISO9001,ISO14001,OHSAS18000,TLC, dhe certifikimin kinez të ruajtjes së energjisë
Tregu mbulon 100 qytete dhe vende në të gjithë botën. Ne kemi shpërndarës në Amerikë, MB, Malajzia, Tajlandë dhe vende të tjera në botë.


Post time: 2019-03-07
Enquiry TANI