Модел на соларна камера 4G

Соларна камера


Ова е камера за надзор на отворено без главно поврзување на комунални услуги / град, без пишување, далечински управувач и монитор, подготвена за употреба инсталирајте ја лесно..


Карактеристики:

1.Без врска со електрична енергија, напојувано од соларна енергија & вградена батерија.

2.Без жици: Без дупчење, нема оштетување на декорацијата;

3.Поддржете целосен опсег 4G, треба да ја избере верзијата додека нарачувате;

4.Далечински управувач: било каде, во секое време

5.Хмд: мотивација на патеката, снимањето е активно

6.Заштита на приватност: Локално складирање, нема истекување

7.Индуктивна ламба: откриен човек, автоматско активирање на ламби

8.Едноставна инсталација

9.Примени сернери: порта, куќа, рибник, овоштарник, фарма, мини, градилиште, итн.

Карактеристики

Технички податоци

Барајте информации

 

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

ПРАВДА СЕГА