Покристален соларен панел на силикон 72CELL 310 ~ 330W

Соларен панел


Водечка гаранција во PV индустријата. 25 годишна гаранција за излезна моќност што може да се пренесе: 10 години / 90%, 25 години / 80%; Гаранција за линеарна изведба од Simple Solarix; 12 гаранција за материјал и изработка од една година.


Карактеристики:

Одлична ефикасност на модулот до 17%
Толеранција на позитивна моќ на 0-3% подобрување на перформансите на системот
Солена магла и отпорност на амонијак, за крајбрежна и фарма средина
Одлични перформанси под слаба светлина
До 10% помали логистички трошоци поради поголем капацитет на модулот по контејнер

Карактеристики

Технички податоци

Барајте информации

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Карактеристики

  Тип на модул Моќност(W) Толеранција(%) Напон на отворено коло (V) Струја на краток спој (А.) Максимален напон на напојување (V) Максимална струја на моќност (А.)
  Poly-Crystalline Silicon Solar Panel 72CELL 310~330W-Foshan Simple Solarix технологија 310 ± 3% 45.5 8.7 37.5 8.27
  Poly-Crystalline Silicon Solar Panel 72CELL 310~330W-Foshan Simple Solarix технологија 315 ± 3% 45.6 8.82 37.6 8.38
  Poly-Crystalline Silicon Solar Panel 72CELL 310~330W-Foshan Simple Solarix технологија 320 ± 3% 45.7 8.94 37.7 8.49
  Poly-Crystalline Silicon Solar Panel 72CELL 310~330W-Foshan Simple Solarix технологија 325 ± 3% 45.8 9.05 37.8 8.6
  Poly-Crystalline Silicon Solar Panel 72CELL 310~330W-Foshan Simple Solarix технологија 330 ± 3% 45.8 9.16 37.9 8.71
  Ефикасност на модулот(%) Ефикасност на соларни ќелии(%) Рејтинг на серии на осигурувачи (А.) Кутија за терминал Максимален напон на системот(V) Работна температура(° C
  16 18 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.2 18.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.5 18.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.8 18.9 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17 19.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА
ПРАВДА СЕГА