Поликристален силиконски соларен панел 48CELL 210 ~ 220W

Соларен панел


Водечка гаранција во PV индустријата. 25 годишна гаранција за излезна моќност што може да се пренесе: 10 години / 90%, 25 години / 80%; Гаранција за линеарна изведба од Simple Solarix; 12 гаранција за материјал и изработка од една година.


Карактеристики:

Одлична ефикасност на модулот до 17%
Толеранција на позитивна моќ на 0-3% подобрување на перформансите на системот
Солена магла и отпорност на амонијак, за крајбрежна и фарма средина
Одлични перформанси под слаба светлина
До 10% помали логистички трошоци поради поголем капацитет на модулот по контејнер

Карактеристики

Технички податоци

Барајте информации

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Карактеристики

  Тип на модул Моќност(W) Толеранција(%) Напон на отворено коло (V) Струја на краток спој (А.) Максимален напон на напојување (V) Максимална струја на моќност (А.)
  SS-P 210W 210 ± 3% 30.2 8.92 25 8.4
  SS-P 215W 215 ± 3% 30.3 9.1 25.1 8.57
  SS-P 220W 220 ± 3% 30.4 9.28 25.2 8.73
  Ефикасност на модулот(%) Ефикасност на соларни ќелии(%) Рејтинг на серии на осигурувачи (А.) Кутија за терминал Максимален напон на системот(V) Работна температура(° C
  16 18 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.4 18.5 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.8 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА
ПРАВДА СЕГА