Поликристален силиконски соларен панел 36CELL 100 ~ 160W

Соларен панел


Водечка гаранција во PV индустријата. 25 годишна гаранција за излезна моќност што може да се пренесе: 10 години / 90%, 25 години / 80%; Гаранција за линеарна изведба од Simple Solarix; 12 гаранција за материјал и изработка од една година.


Карактеристики:

Одлична ефикасност на модулот до 17%
Толеранција на позитивна моќ на 0-3% подобрување на перформансите на системот
Солена магла и отпорност на амонијак, за крајбрежна и фарма средина
Одлични перформанси под слаба светлина
До 10% помали логистички трошоци поради поголем капацитет на модулот по контејнер

Карактеристики

Технички податоци

Барајте информации

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Карактеристики

  Тип на модул Моќност(W) Толеранција(%) Напон на отворено коло (V) Струја на краток спој (А.) Максимален напон на напојување (V) Максимална струја на моќност (А.)
  SS-P 100W 100 ± 3% 22 6.06 18 5.56
  SS-P 105W 105 ± 3% 22.2 6.26 18.2 5.77
  SS-P 110W 110 ± 3% 22.4 6.45 18.4 5.98
  SS-P 150W 150 ± 3% 22.5 8.56 18.5 8.11
  SS-P 155W 155 ± 3% 22.7 8.75 18.6 8.33
  SS-P 160W 160 ± 3% 22.9 8.94 18.8 8.51
  Ефикасност на модулот(%) Ефикасност на соларни ќелии(%) Рејтинг на серии на осигурувачи (А.) Кутија за терминал Максимален напон на системот(V) Работна температура(° C
  14.8 17.4 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  15.6 18.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.3 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  15.1 17.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  15.6 17.8 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.1 18.4 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА
ПРАВДА СЕГА