Моно-кристален силиконски соларен панел 72CELL 320 ~ 350W

Соларен панел


Водечка гаранција во PV индустријата. 25 годишна гаранција за излезна моќност што може да се пренесе: 10 години / 90%, 25 години / 80%; Гаранција за линеарна изведба од Simple Solarix; 12 гаранција за материјал и изработка од една година.


Карактеристики:

Изработени моно високо ефикасни соларни ќелии
Построгата дистрибуција на перформансите на производот и сортирањето на струјата ја намалува несоодветната загуба на моќност во работата на системот
Позитивна толеранција
Добриот коефициент на температура овозможува поголемо производство во региони со висока температура
Одлични перформанси во услови на слаба осветленост

Карактеристики

Технички податоци

Барајте информации

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Карактеристики

  Тип на модул Моќност(W) Толеранција(%) Напон на отворено коло (V) Струја на краток спој (А.) Максимален напон на напојување (V)
  SS-M 320W 320 ± 3% 45.7 8.94 37.7
  SS-M 330W 330 ± 3% 45.9 9.16 37.9
  SS-M 340W 340 ± 3% 46.1 9.36 38.1
  SS-M 350W 350 ± 3% 46.3 9.6 38.3
  Максимална струја на моќност (А.) Ефикасност на модулот(%) Ефикасност на соларни ќелии(%) Рејтинг на серии на осигурувачи (А.) Кутија за терминал Максимален напон на системот(V) Работна температура(° C
  8.49 16.5 18.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  8.71 17 19.2 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  8.92 17.5 19.8 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  9.14 18 20.4 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

   

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА
ПРАВДА СЕГА