Моно-кристален силиконски соларен панел 54CELL 240 ~ 260W

Соларен панел


Водечка гаранција во PV индустријата. 25 годишна гаранција за излезна моќност што може да се пренесе: 10 години / 90%, 25 години / 80%; Гаранција за линеарна изведба од Simple Solarix; 12 гаранција за материјал и изработка од една година.


Карактеристики:

Изработени моно високо ефикасни соларни ќелии
Построгата дистрибуција на перформансите на производот и сортирањето на струјата ја намалува несоодветната загуба на моќност во работата на системот
Позитивна толеранција
Добриот коефициент на температура овозможува поголемо производство во региони со висока температура
Одлични перформанси во услови на слаба осветленост

Карактеристики

Технички податоци

Барајте информации

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Карактеристики

  Тип на модул Моќност(W) Толеранција(%) Напон на отворено коло (V) Струја на краток спој (А.) Максимален напон на напојување (V) Максимална струја на моќност (А.)
  SS-M 240W 240 ± 3% 33.9 8.89 28.2 8.51
  SS-M 245W 245 ± 3% 34 9.04 28.3 8.66
  SS-M 250W 250 ± 3% 34.1 9.19 28.4 8.8
  SS-M 255W 255 ± 3% 34.2 9.34 28.5 8.95
  SS-M 260W 260 ± 3% 34.3 9.49 28.6 9.09
  Ефикасност на модулот(%) Ефикасност на соларни ќелии(%) Рејтинг на серии на осигурувачи (А.) Кутија за терминал Максимален напон на системот(V) Работна температура(° C
  16.3 18.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  16.7 18.7 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17 19 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.4 19.3 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C
  17.7 19.6 15 IP65 DC1000 -40° C ~ 85 ° C

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА
ПРАВДА СЕГА