UPS & SOLAR PV SYSTEM SUPPLIER

UPS-от за напојување, сончев ПВ систем, производител и снабдувач на батерии

СОЛАР ИНВЕТОТ

исклучен мрежен соларен инвертер, инвертер за врзување на решетки, хибриден инвертер во мрежа и исклучување на решетки, Обезбедено PV решение.

СОЛАРЕН ПАНЕЛ

Моно соларен панел, Поли соларен панел и оценети соларни производи.

БАТЕРНА БАНКА

Запечатена батерија на олово, ОПЗВ, Решение OPZS и литиумска батерија

FOSHAN SIMPLE SOLARIX TECHNOLOGY

Намалете ја топлината на вашата куќа, чувајте ги прозорците затворени.. Исклучете ги светлата и уредите кога не ги користите, користете светилки за заштеда на енергија. За нас

LET’S CHANGE THE WORLD TOGETHER, JOIN US NOW

ПРАВДА СЕГА