UPS-от и соларен PV систем снабдувач

UPS-от за напојување, сончев ПВ систем, производител и снабдувач на батерии

Намалете ја топлината на вашата куќа, чувајте ги прозорците затворени.. Исклучете ги светлата и уредите кога не ги користите, користете светилки за заштеда на енергија.
За нас

да го промениме светот заедно, придружи ни се сега

ПРАВДА СЕГА