UPS & SOLAR PV SYSTEM SUPPLIER

Pasokan listrik UPS, sistem solar pv, produsen & pemasok baterai

INVERTER SOLAR

mateni solar inverter, kisi dasi, Inverter kothak lan mati hibrida, Solusi sistem PV diwenehake.

PANEL SOLAR

Panel Surya mono, Panel Surya Poli lan produk surya sing dirating.

BANK BANK

Batere Asam timbal sing disegel, OPZV, Solusi batere OPZS & lithium

FOSHAN SIMPLE SOLARIX TECHNOLOGY

Kurangi panas omah sampeyan, supaya jendhela tetep ditutup.. Pateni lampu lan peralatan nalika ora digunakake, gunakake bolam lampu hemat energi. Babagan Kita

LET’S CHANGE THE WORLD TOGETHER, JOIN US NOW

KANGGO SAIKI